Om oss

Rogaland Alarmtjenester AS er en av landets største Verisure partnere som har avdelingskontor i Sandnes og Haugesund. Vi tilbyr service, installasjon, sikkerhetsstudie og salg av alarmsystemer i hele Rogaland og Sunnhordaland.

 

Rogaland Alarmtjenester AS er et team bestående av 24 ansatte; ingeniører, teknikere, kundebehandlere, salg og sikkerhetskonsulenter som tilbyr tjenester for både bolig, hytte og næring.

Våre ansatte har opptil 18 års erfaring i alarm og svakstrøms bransjen og innehar således høy kompetanse og kjenner markedet godt.

Våre sikkerhetskonsulenter utfører befaring og sikkerhetsstudie for næring og bolig. Dette er selvfølgelig helt kostnadsfritt og uforpliktende. Sikkerhetsstudien har stor verdi ved at vi gir deg nyttig veiledning, råd og tips både i forhold til forebygging, beskyttelse og trygghet av deg og dine.

Vår erfaring gjør at vi kan tilby deg de beste løsningene for trygghet, sikkerhet og smarte hjem løsninger som er tilpasset alle typer boliger og nærings lokaler.

Nærhet til kundene fra våre lokasjoner i sør og nord Rogaland gjør at vi kan tilby deg rask respons og pålitelige løsninger fra Verisure.

Vårt team bistår deg om du har spørsmål eller synspunkter så kontakt oss gjerne allerede i dag – sammen finner vi den løsningen som passer best for akkurat deg!